Provider

Friday, April 29, 2011

Tahniah3..huhu



Cantik tak gambar kat atas tu?? Cantikkan yang perempuan tu..tulah kawan saya..nama dia muneerah..tapi saya panggil dia mun..dia baru je melangkah ke alam lain..huhu..alam perkahwinan la..kui3..tahniah la ye mun walaupun saya ni tak datang tapi saya masih mendoakan semoga perkahwinan ini berkekalan hingga lah ke anak cucu dan cicit..saya amek gambar ni kat fb dia..saya tak de niat tak baek ye kpd mun mahupun sesiapa..buat photographer(betul ke aku eja ni??) saya ucapkan terima kasih la..saya sangat2 suka la gambar ni..tak tau la nak cakap pe da sebab saya da ngantuk sebenarnya..sebab iman macam sedikit touching pasal post saya yang sebelum ni..ini baru sekadar mukadimah ye sayang ku intan payung iman...hehe..oklah..nak tido da ni..nite suma...daaaaa

3 comments:

  1. blog maksu ni xleh follow ke?

    ReplyDelete
  2. eh..tak boleh yek?
    Ala..kita tak pandai sangat la pasal blog2 ni..huhu

    ReplyDelete